Presentació

Fruit de la col.laboració institucional entre l’Ajuntament de Sant Cugat, l’ ESMUC, Conservatori del Liceu i Fundació Pau Casals, presentem la XI Edició del Curs Internacional de Direcció d’Orquestra, sota la direcció del mestre Antoni Ros Marbà convençuts de que, com en les edicions anteriors, respondrà a les espectatives de directors i estudiants de direcció.
 
El curs es durà a terme del 3 al 15 de juliol de 2017. Durant la primera setmana els alumnes desenvolupen una intensa activitat d’anàlisis de les obres del repertori proposat pel mestre Ros Marbà, tot realitzant l’anàlisi armònic i estilístic, com també de pràctica gestual. Les classes amb el mestre Antoni Ros Marbà, compten també amb la col.laboració de l’assistent del curs, professor Santiago Serrate, que s’encarrega de les tasques de recolzament del treball proposat als alumnes pel mestre Ros Marbà. Durant la segona setmana tindran lloc les pràctiques amb orquestra,on es traballaran els aspectes tècnics i gestuals, tenint com a orquestra pilot una orquestra professional.
 
Els alumnes, tenen la possibilitat de assistir a classes adicionals a càrrec dels professors de l’ESMUC i Conservatori del Liceu, per tal de poder fer anàlisi des de diferents perspectives.
 
Per part de la Fundació Pau Casals, comptem amb la col.laboració d’un becari solista de violoncel i també de cantants per a les sessions on s’interpretin fragments d’òpera.