Presentació

Fruit de la col.laboració institucional entre l’Ajuntament de Sant Cugat, l’ ESMUC, Conservatori del Liceu i Fundació Pau Casals, presentem la XII Edició del Curs Internacional de Direcció d’Orquestra, sota la direcció del mestre Antoni Ros Marbà convençuts de que, com en les edicions anteriors, respondrà a les expectatives de directors i estudiants de direcció.
 
El curs es durà a terme del 2 al 15 de juliol de 2018. Durant la primera setmana els alumnes desenvolupen una intensa activitat d’anàlisis de les obres del repertori proposat pel mestre Ros Marbà, tot realitzant l’anàlisi harmònic i estilístic, com també de pràctica gestual. Les classes amb el mestre Antoni Ros Marbà, compten també amb la col·laboració de l’assistent del curs, professor Santiago Serrate, que s’encarrega de les tasques de recolzament del treball proposat als alumnes pel mestre Ros Marbà. Durant la segona setmana tindran lloc les pràctiques amb orquestra,on es treballaran els aspectes tècnics i gestuals, tenint com a orquestra pilot una orquestra professional.
 
Els alumnes, tenen la possibilitat de assistir a classes addicionals a càrrec dels professors de l’ESMUC i Conservatori del Liceu, per tal de poder fer anàlisi des de diferents perspectives.